|
|
#1 |
|
PotaForum Üyesi |
Forumun en üstünde banner'ın altında bulunan nazar boncuğu deyim yerindeyse emanet gibi duruyor.Onu en alta yada daha iyi durabileceği bir yere koyamaz mısınız?Daha hoş olur.Çünkü böyle pek iyi gözkmüyor.
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
| Bu mesaj için kobe_248 kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
| Reklam Alanı |
|
|
#2 |
|
Team Owner |
niye ya tam banner ın altında bence hoş ama yinede yöneticilerimiz düşünürler =)
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
| Bu mesaj için hakaninci kullanıcısına teşekkür edenler: | arda18 (07-10-2010) |
|
|
#3 |
|
PotaForum Üyesi |
Banner ile forum arasında çok mesafe var o yüzden demiştim oda illaki bir görüntü bozukluğu oluşturuyor tabi bu bence
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin |
her öneri bizim için çok önemli ali mahmutlada konuşuruz herkez aynısını düşünürse olur
![]() Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
| Bu mesaj için sketch kullanıcısına teşekkür edenler: | arda18 (07-10-2010) |
|
|
#5 |
|
Site Sahibi |
Bende de tam tersi..
Logonun sağında,tam yanında nazar boncuğu..Güzel ama biraz daha sağa kaydır da tam ortala şu logoyu diye ben de Alimahmut'a baskı yapıp duruyorum.. Yani boncukla logo bitişik ama tam sol tarafta duruyor,sağda büyük boşluk oluyor bende de..![]() Anlayamadım yani nasıl böyle sizinki ile farklı..![]() Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Team Owner |
benimkide en solda basketbola emek verenlerin adresi yazısının basketbola kelimesinin altında duruyor bence iyi ama yinede farklı olursa fena olmaz çok oynamayalım nazar değer sonra =)
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
| Bu mesaj için hakaninci kullanıcısına teşekkür edenler: | arda18 (07-10-2010) |
|
|
#7 |
|
Admin |
bendede boncuk en sağda yukarıda bazı bilgisayarlarda değişik oluyo misal bnm laptopda sağ yukarıda normal pc de ortada
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
| Bu mesaj için arda18 kullanıcısına teşekkür edenler: | hakaninci (07-10-2010) |
|
|
#8 |
|
Team Owner |
hmm bende de en solda neden farklı acaba ?
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
| Bu mesaj için hakaninci kullanıcısına teşekkür edenler: | arda18 (07-12-2010) |
|
|
#9 |
|
PotaForum Üyesi |
Heralde tarayıcılardan dolayı böyle
Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz |
|
|
|
![]() |