|
|
#1 |
|
Admin |
Euroleague 2010-2011 sezonu grupları belli oldu kısaca bütün grupları şekillendirelim:
İlk olarak A grubundan başlıyalım: Caja labarol geçen senenin ispanya şampıyonu barcelonayı ezerek şampıyon olan bi takım var vede bi kaç takviyeyle dahada iyi olucaklardır ondan bu seneki benim favorilerimden biri labarol bakalım neler göstericekler bu sene bize. Maccabi Tel Aviv İsrailin güçlü temsilcisi her zaman bi ekolü olan vede her sene avrupada üst düzeye oynıyan bi takım ama grupdan çıkabilceğini düşünmüyorum ama bi kaç transferle bişeyler yapabilirler. Partizan geçen sene Euroleguede küçük bütçeyle neler yapılabilceğini gösterdiler genç kadrosuyla süper işler yaptılar ama bu sene ben öle bişey beklemiyorum çünkü ekonomik krizden dolayı çok fazla borçları var geçen sene finali yakalıycaklarını düşünmüyorum ama gruptan çıkmak için zorlıyabilirler. Asseco Prokom kendi liglerinde her sene şampıyonlar yanlış hatırlamıyosam 7 senedir şampıyon oluyolar ama avrupada bi başarı yakalıyamadılar ondan gruptan çıkmak için tel aviv gibi onlarında üst düzey oyunculara ihtiyaçları var. Zalgiris Kaunas Litvanyanın güçlü temsilcisi sonuçta takımda litvanya ekolü var takımları gayet iyi gruptan çıkmak için diğer takımları zorlıycaklardır. B Grubuna Geçelim Şimdide: Olympiakos geçen sene yarı finale kadar gitti yunanistanın en iyi takımı bence vede bu senede yine son 4 e kalıcaklardır öle düşünüyorum inş. daha iyi transferler yaparlar. Real Madridden bu sene herkez çok şey bekliyo kesinlikle bu sene bişeyler yapmaları gerek her sene kupasız geçiriyolar ama bu sene fenere lavrinoviçi kaptırdılar bence takımda çok şey yapan bi oyuncuyu kaybettiler ama yapılan transferlerde gayet iyi bakalım bu sene madrid geçen senelere göre daha iyi şeyler yapabilcekmi. Unicaja Malaga bu sene omar cooku kaybettileri büyük kayıp onun yerini doldurmaları gerek onlarında gruptan çıkmak için diğer takımları zorlıycaklardır. Virtus Roma bu sene bakalım neler yapıcakalr genel menejerliğe tanıdık bi isim bogdan tanjeviç getirildi bakalım onun yanında neler olucak?. Brose Baskets oda bu sene diğer takımlara ecel terleri döktürebilir bakalım neler yapıcaklar. C Grubuna Geçelim Şimdide: Regal Barcelona geçen senenin şampıyonu bence bu senede şampıyonluğunu 3 adayında biri çok iyi kadroları var vede her zaman üstüne koyan bi takım bu sene onlardan yine bi şampıyonluk bekliyebiliriz. Montepaschi Siena geçen senede fenerbahçenin grubundaydı gerçekten iyi kadroları var grupları çok zor bi grup siena belki gruptan çıkar ama diğer takımlarda gerçekten çok güçlü. Lietuvos Rytas kaunas gibi litvanya ekolünde bi takım her sene final-foura kalan bi düzenleri var bu senede çıkmak için baya zorlıycaklardır ama grupları gerçekten çok zor Fenerbahçe Ülker bizim güçlü ekiplerimizden biri bu sene semih ve ömer aşık gibi 2 tane iyi uzununu kaybettiler ama yerine gelen tomas ve kaya peker gibi 2 tane iyi oyuncu alındı vede engin atsür gibi iyi bi türk oyuncu alındı fenerbahçede gruptan çıkmak için baya zorlıycaktır ama zor gibi görünüyo istanbuldaki maçlarda taraftarın çok fazla ilgi göstermesi gerek maçlara. KK Cibona Zagreb grupta işleri zor ama zorlıycaklardır. Cholet Basket tanıdık bi ismin takımı erman kunterin geçen sene çok düşük paralarla vede tam bi ilçe takımıyla şampıyon oldu vede bu sene kendini avrupada göstericek yapılan transferler gayet iyi ama gruptan çıkıcaklarını düşünmüyorum ama çıkarlarsa biz çok gururlanırız erman kunter gibi bi türk antrenörün olmasından dolayı. D Grubuna Geçelim Şimdide: CSKA Moskova rusyanın güçlü takımı bence grubun favori takımı rahat bi şekilde çıkıcaklarını düşünüyorum. Panathinaikos gruptan çıkabilcek 3.aday bence gruptan çıkarlarsa yolları daha açık olur. Power Electronics Valencia ispanyadan geln 5.takım ama gruptan çıkma ihtimalleri bence yok çıkmaları için çok fazla maddi yönden harcama yapmaları gerek ama tecrübe bakımından faydalı olucaktır. Efes Pilsen bu sene ünlü bi antrenör getirerek iddaalı olduklarını gösterdiler kasun ve shumpertı bıraktılar kayada gitti takımdan ama gelenler oraları kapatıcaklardır bakalım efes neler yapıcak bu sene inş. gruptan çıkarlarda bu zorlu gruptan bizde seviniriz. A.J. Milano gayet iyi bi takım cskadan sonra grupan çıkmasını düşündüğüm 2.takım bakalım neler olucak. Olimpija Ljubljana sanırım bu sene ilk defa avrupada oynıycaklar gruptan çıkma ihtimalleri bence yok. Arda Sarıkaya Potaforum.Net
| Hoşgeldiniz Konu arda18 tarafından (07-09-2010 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Bu mesaj için arda18 kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
| Reklam Alanı |
![]() |
| Etiketler |
| –, arda, değerlendirmesi, euroleague, sarıkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|